Hageland Marathon

 

Zondag 31 oktober - Knoet - 10.00 uur
Deelname €12 - Vooraf inschrijven tot 26 oktober

 

Op zondag 31 oktober gaat de Hageland Marathon door. Vier looplussen in de omgeving van Aarschot worden gecombineerd tot de marathonafstand. Het karakter van de Hageland Marathon is recreatief. Er is wel een tijdsopname, maar er worden geen wegen afgesloten. De deelnemers dienen zich dus aan het verkeersreglement te houden.
De start van de Hageland Marathon wordt gegeven aan het sluisje op de Laak, vlakbij de Knoet, om 10 uur. Op het parcours zijn acht bevoorradingspunten.

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 6 september, en ook via overschrijving. Inschrijven kan tot en met 26 oktober. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk.

Lees meer

Recreatieve Run-Bike-Run en Duo-Run-Bike

 

Maandag 1 november - Knoet - 10.00 uur

Deelname €6 - Vooraf inschrijven tot 28 oktober

 

Traditie op Allerheiligendag. Onder auspiciën van het Aarschots Triathlon Team organiseert de Knoet de jaarlijkse recreatieve Run-Bike-Run. De deelnemers krijgen achtereenvolgens een parcours van 5km lopen, 25 km fietsen en opnieuw 5 km lopen, voor de voeten en wielen geschoven. Samenkomst in de Knoet om 10 uur. Vandaar gaat het met de fiets naar 's Hertogenheide, waar het eerste loopgedeelte start. Het fietsparcours brengt de deelnemers naar de terreinen van voetbalclub Sc Aarschot, waar het tweede loopgedeelte start en finish heeft.

Deelnemers kunnen ook kiezen voor een Duo-Run-Bike (afwisselend fietsen en lopen op alleen het fietsparcours in ploegen van twee). Deelname kost €6, versnaperingen na afloop inbegrepen.

Lees meer

 

Knoetjoggers

Elke woensdagavond om 19.30 uur

Meer info

Zwemmen op maandagavond

Elke maandagavond om 20.00 uur

Meer info

Uitslagen Aarschotse Stratenloop

2015stratenloop.xls

2016stratenloop.xlsx

 

Uitslagen 2017:
Jeugdreeksen - G-Loop - 3km Dames - 3km - 6km - 12km

 

Uitslagen 2018:

200 m jongens - 200m meisjes - 600m - 1200m - 3km ladies run - 3 km - 6 km - 12 km

Scholenklassement

 

Uitslagen 2019

2019AarschotseStratenloopUitslagen.pdf

Website Knoet Cycling Team

www.knoetcyclingteam.be

Website Aarschots Triathlon Team

www.aatt.be

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!