Jouw Feestje!

Heb je zin in een feestje, dan biedt de Knoet verscheidene mogelijkheden. Sinds 2009 beschikt de Knoet over een multifunctionele zaal - De Loods - die geschikt is voor feesten, recepties, parties, voordrachten, optredens, …
Info: knoet@knoet.be - Boekingen: 0495 227407

placeholder image
De Loods

De Grote Loods is een multifunctionele zaal die geschikt is voor optredens, fuiven, feesten, vergaderingen, degustaties, demonstraties, enz. De capaciteit varieert afhankelijk van de opstelling tussen 100 en 300 personen. De zaal is uitgerust met toog, koelcel, mini-keukentje, muziekinstallatie, lichtinstallatie, televisie met alle multimedia-aansluitingen, en uiteraard sanitaire voorzieningen met inbegrip van douches.
De huurprijs voor de Loods bedraagt €360, btw inbegrepen.
Dranken worden rechtstreeks met de brouwer afgerekend.placeholder image
Loodscafé

Op de hoek van het Schaluin en de Elisabethlaan bevindt zich het loodscafeetje dat apart of in combinatie met de Grote Loods kan worden gehuurd en dat over alle café-infrastructuur beschikt.
De huurprijs voor het Loodscafé bedraagt €130, btw inbegrepen.
Dranken worden rechtstreeks met de brouwer afgerekend.


placeholder image
Knoetbar

De cocktailbar boven de Knoet kan worden afgehuurd, alle dagen behalve vrijdag en zaterdag. Verscheidene formules zijn mogelijk. In het weekeinde is er ook de mogelijkheid voor kleinere feestjes. De bar is dan wel open.
Inlichtingen 0495 227407 (Benoit Theyskens).

placeholder image
Mobiele Toog

En als u een vaatje wil geven hebben we ook een mobiele toog. Jij en je gasten tappen je eigen pinten. In de toog is plaats voor vaatjes van 20 of 30 liter. De toog heeft ook een koelvak met laden voor frisdranken, flesbieren en of wijnen. De toog kunnen we rijden waar je wil, op het voorterras als op het achterterras.