2022Gildenwandeling

Gildenwandeling 2024

Zondag 2 juni - Start vanaf 6.30 uur
Deelname €7 - Deelname zonder treinticket €3
Uitsluitend voorinschrijving!

Op zondag 2 juni organiseren de Knoetstappers voor de vierde keer de Gildenwandeling. Een wandeling van Diest naar Aarschot. De verplaatsing naar Diest gaat met de trein. De afstand bedraagt ongeveer 23 km. Voor wie dat een beetje teveel van het goede is, is er ook de mogelijkheid om in Zichem (17 km) of Testelt (13 km) te vertrekken.

Deelname kost €7, inbegrepen de treinrit en een Gildenbier bij aankomst. Voor wie geen treinticket nodig heeft, bedraagt de deelname €3. Uitsluitend voorinschrijving omdat we de treintickets moeten bestellen.

Inschrijven
Inschrijven kan in de Knoet tem 30 mei - of - tot 29 mei door overschrijving van het juiste bedrag op
IBAN BE69 0013 4012 1078 tav Knoet vzw. Laat ons in dit geval via e-mail aan knoet@knoet.be weten dat je ingeschreven hebt, dan sturen we je een inschrijvingsbevestiging.

Je treinticket kom je 's ochtends* vanaf 6 uur ophalen in de Knoet en vervolgens neem je in het Station van Aarschot de trein naar Diest. De wandeling zelf vertrekt achter het station in Diest. Dus bij aankomst in het station neem je de brug over de sporen, je steekt de straat over en gaat dan naar links. De wandeling is afgepijld.

Treinen
Treinen om 6u47 en dan telkens om het uur stoppen in Testelt, Zichem en Diest.
Treinen om 7u17 en dan telkens om het uur gaan rechtstreeks van Aarschot naar Diest.

!!! Over het parcours kan ook gejogd worden.

* Of op zaterdag 1 juni tussen 18 en 21 uur