2022HagelandMarathon

Hageland Marathon 2022

Zondag 30 Oktober - Knoet - Start 10 uur
Deelname €12 - Vooraf inschrijven tot 27 Oktober

English

In 2022 organiseert de Knoet te Aarschot de 14de uitgave van de Hageland Marathon. Het opzet is nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse worden gecombineerd tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode.

Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er is wel tijdsopname, maar er worden geen straten afgesloten - de deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. (Het kruisen van verkeersaders is evenwel tot een minimum beperkt).

Voor wie de volledige marathonafstand een beetje teveel van het goede is, is er de mogelijkheid om binnen te lopen na één (13km), twee (22km) of drie (34km) lussen.

De start wordt gegeven vlakbij de Knoet te Aarschot om 10 uur. Tijdslimiet is zes uur, dus om 16.00 uur moet iedereen binnengekomen zijn.

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 5 september of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 (BIC GEBABEBB) tav Knoet vzw met vermelding 'Hageland Marathon' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be zodat we een bevestiging kunnen sturen).

Inschrijven kan tot en met 27 oktober (dit opdat we weten in hoeveel bevoorrading te voorzien!)
Geen daginschrijvingen mogelijk!