U/Run for project U/Turn
Woensdag 20 december - Passage aan de Knoet om 6:45 uur

 

Twee ultralopers, Serge Van Autreve en Yves Dedapper lopen op woensdag 20 december elk een traject van 150 km, terwijl zij een ‘bemande’ rolstoel duwen.

 

Serge vertrekt in Herk-de-Stad, Yves vanuit Oostende. Beiden lopen ze naar Gent. Onderweg kunnen op de verschillende knooppunten lopers aansluiten voor een afstand naar keuze. De twee groepen komen samen op het St Pietersplein in Gent. Van daar gaat het samen naar Wachtebeke, domein Puyenbroeck, waar Stubru haar tenten opslaat tijdens de Warmste Week.

 

Bedoeling is zoveel mogelijk lopers, die een deelnameprijs van 15 euro betalen, te mobiliseren om mee te lopen, alsook op of vanuit de knooppunten acties op te zetten waarvan de opbrengst kan worden geschonken aan Project U/TURN. Inschrijven kan via de website www.sportupforlife.be waar je ook alle verdere info terugvindt.

 

Het goede doel waarvoor we het allemaal doen: Project U/TURN, een vzw die avontuurlijke activiteiten organiseert voor mensen met een fysieke beperking. Een deelname aan dergelijke activiteiten betekent voor de andersvalide deelnemers een grote stap in hun revalidatie, re-integratie, verzelfstandiging …. Voor meer details verwijzen we graag naar de website www.projectu-turn.com

Knoetjoggers

Elke woensdagavond om 19.30 uur

Meer info

Zwemmen op maandagavond

Elke maandagavond om 20.00 uur

Meer info

Uitslagen Waterloop

2015waterloop.xlsx

2016waterloop.xlsx

 

Uitslagen 2017:

4km - 9km - 15km

Uitslagen Aarschotse Stratenloop

2015stratenloop.xls

2016stratenloop.xlsx

 

Uitslagen 2017:
Jeugdreeksen - G-Loop - 3km Dames - 3km - 6km - 12km

Website Knoet Cycling Team

www.knoetcyclingteam.be

Website Aarschots Triathlon Team

www.aatt.be

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!