Hageland Marathon 2020

 

Zondag 25 Oktober - Start om 10 uur

Deelname €12 - Inschrijven tot 21 oktober

 

Dit jaar zijn we aan de twaalfde uitgave toe van de Hageland Marathon. Het opzet nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse te combineren tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode.

 

Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er worden geen straten afgesloten - de deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. (Het kruisen van verkeersaders is evenwel tot een minimum beperkt). Wie terugdeinst voor de volledige marathonafstand, kan ook stoppen na een, twee of drie lussen.

 

De start wordt gegeven vlakbij de Knoet om 10 uur. Tijdslimiet is zes uur, dus om 16.00 uur zou iedereen moeten binnen zijn.

 

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 22 september of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 (BIC GEBABEBB) tav Knoet vzw  met vermelding 'Hageland Marathon' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be  zodat we een bevestiging kunnen sturen).

 

Inschrijven kan tot en met 21 oktober (dit opdat we weten in hoeveel bevoorrading te voorzien!) Geen daginschrijvingen mogelijk!

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!