2022RunBikeRun02

Recreatieve Run-Bike-Run

Dinsdag 1 November - Knoet - Samenkomst aan de Knoet om 10 uur
Deelname €6 - Inschrijven tem 28 oktober

Op Allerheiligendag organiseren de Knoet en het Aarschots Triathlon Team naar jaarlijkse gewoonte een recreatieve Run-Bike-Run. Het parcours (5 km lopen - 25 km fietsen - 5 km lopen) wordt afgelegd in verschillende groepen aan verschillende snelheden.

Samenkomst aan de Knoet om 10 uur. Vandaar gaat het met de fiets naar 's Hertogenheide waar het eerste loopparcours gelopen wordt. Het fietsparcours brengt de deelnemers vervolgens naar de terreinen van voetbalclub Sc Aarschot, waar het tweede loopparcours start en eindigt.

Deelname kost €6 - soep en versnaperingen na afloop inbegrepen - en inschrijven kan in de Knoet tot en met vrijdag 28 oktober. Iedereen welkom!

Het fietsparcours wordt best afgelegd met een mountainbike of een wat steviger fiets. Het parcours is niet technisch (geen moeilijke hellingen of hindernissen), maar bevat enkele onverharde stukken, en dus is een koersfiets op tubes minder geschikt. Loopschoenen en ander gerei wordt met de camionette naar de verschillende startpunten gebracht.