Uitstap naar Brouwerij en Stokerij Wilderen

 

Woensdag 6 september - 18.30 uur in de Knoet - Deelname €5

 

Woensdag 6 september organiseert de Knoet een uitstap naar de brouwerij-distilleerderij Wilderen in de buurt van Sint-Truiden. De uitstap gaat door met de bus, die aan de Knoet vertrekt om 18.30 uur. Ter plaatse kan wie dat wil een toertje gaan joggen (in groep met de Knoetjoggers) of een wandelingetje maken.

 

We hebben een wandeling voorzien van ongeveer 3,5 km vanaf de achterkant van het station van Sint-Truiden, lopers volgen een parcours van ongeveer 8 km (3/4 onverhard), eveneens vanaf de achterkant van het station van Sint-Truiden. Lopers hebben best hun loopgerei reeds aan voor ze de bus opstappen. Douchen kan bij aankomst in de kleedkamers van tennisclub Wimbledon, naast de brouwerij. (Je kan ook gewoon met de bus rechtstreeks naar de brouwerij.)

 

Om daarna te verzeilen in het rustieke cafetaria van de brouwerij waar we proeven van de produkten van de brouwerij, die zich sinds enkele jaren al niet meer beperkt tot het brouwen van bier, maar in de distilleerderij ook gin, whisky en genever maakt.

 

Omdat we in het verleden de brouwerij al enkele keren bezocht hebben, is de rondleiding door de oude en nieuwe brouwerij optioneel, tegen een kleine meerprijs (€6 pp, consumptie inbegrepen). Dit dien je wel te vermelden bij de inschrijving.

 

Iedereen kan mee! Kostprijs: €5 per persoon (voor de bus).

Dranken in het cafetaria voor eigen rekening.

 

Inschrijven in De Knoet tot 3 september!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!