Time Machine

Vrijdag 24 augustus - Knoetterras - 21 uur

 

Na afloop van het Aarschots Wielercriterium op de Elisabethlaan neemt Time Machine ons mee op een muzikale reis door de tijd op het Knoetterras.

Meer info

Bruno Deneckere & Nils De Caster

Zondag 9 september - Loodscafé - 17 uur

25 jaar geleden vonden Nils en Bruno common ground bij The Pink Flowers, toen nog geheel verankerd in de rockscène. Beider hart echter klopt ook sneller bij al wat geurt naar country, blues en folk. Enkele jaren geleden deed Nils een stap richting theater en film en kwam terecht bij The Broken Circle Breakdown.

Meer info

Big Dave en Jokke
Zondag 14 oktober - Loodscafé - 17 uur

Big Dave Reniers en Jokke Schreurs brengen een complexloze, pure vertolking van zwarte rootsmuziek, met een gevarieerd repertoire gaande van Skip James tot Junior Wells,… Big Dave leerde op zijn 13de mondharmonica spelen en deed dit in diverse Belgische bluesbands. Jokke Schreurs staat vooral bekend als jazz-gitarist, maar hij groeide wel degelijk op met de muziek van de oude bluesmeesters. Voor hem is dit een terugkeer naar de roots.

Meer info

Kontrair

Vrijdag 7 september - Knoetterras - 21 uur

 

Wie anders dan Kontrair zorgt voor muziek en ambiance na afloop van de Waterloop. Sinds het ontstaan in 2004 heeft de band zich toegelegd op Nederlandstalige muziek.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!