Lucifer Mo'Blues

Zondag 8 december - Loodscafé - 17 uur - Deuren 16.30 uur

 

Fernando Neris, Lucie Delhi en Maurice Mo' Chefneux vormen Lucifer Mo'Blues. Met Dobro, viool en guitalele brengen ze een uitgelezen mix van authentieke en moderne blues. Van vooroorlogse traditionals tot de Paris, Texas sound van Ry Cooder.

Meer info

Tales

Donderdag 30 januari - De Loods - 20.30 uur

Roeland Smeyers is de drijvende kracht achter Tales. Met 'Light Trip' heeft hij een album klaar waarop passie voor blues, funk en rock hand in hand gaan met vakmanschap en sterke eigen songs. Dat stelt hij graag met volledige band aan u voor.

Meer info

De Caster, Deneckere & Vandenhoudt

Zondag 9 februari - Loodscafé - 17.00 uur
Nils De Caster, Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt. Alledrie zijn ze in 1969 geboren. En dat vierden ze met de 'Half a Century Tour' die beslist nog een uitloper krijgt in het Loodscafé in 2020. Elk uniek, maar alledrie zonder twijfel troubadours van de ziel...

Meer info

Anne Wolf Quatuor

Donderdag 12 december - De Loods - 20.30 u - Deuren 20.00 uur

 

Met het project 'Quatuor' brengt pianiste Anne Wolf nieuw werk dat in het verlengde ligt van haar albums 'Amazone' en 'Moon at Noon', nieuw modern repertoire met aandacht voor melodie en exotische toetsen... De unieke viermansformatie heeft naast haarzelf op piano, ook Theo de Jong op akoestische basgitaar, Lionel Beuvens aan de drum en Sigrid Vandenbogaerde op cello.

Meer info

Lenny & De Wespen

Zondag 12 januari - Loodscafé - 17.00 uur - Deuren 16.30

 

Lenny & De Wespen zijn al lang geen onbekende meer in het Belgische muzieklandschap. Nummers als 'Einde van de rit', 'Alles gaat goed' en 'Hey Marie' draaiden maandenlang mee op de radio. Lenny brengt, samen met multi-instrumentalist én Wesp van het eerste uur Andries Boone, zowel nummers van de nieuwe plaat 'Instant' als ouder werk. In een intiem jasje.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!