The Guitar Orchestra

Zondag 24 februari - De Loods - Vanaf 14 uur

 

Elke zaterdag verzamelt in de Knoet een groepje muzikanten, meestal gitaristen (beginners en gevorderden) om samen muziek te maken. Op 24 februari treden zij in verscheidene bandjes op als The Guitar Orchestra. Zij worden op het podium afgelost door The All-Birds (Giel, Tuur, Nand en Kurt Albert en Gust Van den Bruel) en Rosalie. Het slagwerk voor The Guitar Orchestra is voor rekening van drummer Walter Cle. Iedereen welkom!

Vanaf 14 uur
Toegang Gratis

Luna

Zondag 10 maart - Loodscafé - 17 uur

Luna is het muzikale duo met gitarist Luc Canters (Rick Tubbax & the Taxi's, Kabiaar, Strange Fruit, Diamonds on the rocks, etc.) en jazzzangeres Nathalie Van den Meutter (Scala, Strange Fruit, De Havilland, Diamonds on the rocks, etc.). Samen brengen ze intieme en krachtige covers uit het jazz-, blues-, soul- en pop-repertoire, die ze telkens in een apart Luna-jasje hebben gestopt.

Meer info

Michael Dean Damron

ft. Allen Hunter, Dan Eccles

Donderdag 14 maart - Loodscafé - 20 uur

Na jaren touren met enkele van de bekendste songwriters in de VS, komt Michael Dean Damron (Portland, Or) voor het eerst de plas overgevlogen. Vol verwachting kijkt hij ernaar uit voor een nieuw publiek in dit deel van de wereld te spelen. Hij wordt op het podium vergezeld door bassist Allen Hunter (Eels) en gitarist Dan Eccles (Richmond Fontaine).

Meer info

© Manon Bruininga

bFAKE

Donderdag 28 februari - De Loods - 20.30 uur

 

Let the Fakeness begin. Pinki en Da Bruin werden in 2013 in Kaapstad ontdekt door DJ DNA (Urban Dance Squad) die hen vervolgens onder zijn vleugels nam. Hun muziek, met tomeloze energie gebracht, klinkt als een kruising tussen The Prodigy en de Beastie Boys. Niet te missen!

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!