Free Podium + C.J.Seven

Zondag 9 juli - Knoetterras - Vanaf 14 uur

 

Onder de noemer 'Live in de Loods' organiseert De Knoet regelmatig concerten in het Loodscafé, in De Loods en op het Knoetterras. Het Free Podium op 9 juli geeft jong en oud talent de kans om zichzelf in de schijnwerpers te spelen. Als afsluiter van het Free Podium brengt C.J.Seven een volledige set. Inschrijvingen voor het Free Podium zijn afgesloten en de volledige line-up is intussen bekend.

Meer info

The Gas House Gorillas
Vrijdag 21 juli - Loodscafé - 22 uur

 

The Gas House Gorillas bewegen in de Rockabilly, Swing en Blues scene. Live brengen ze dit in Roots Rock stijl, aangescherpt met punk-esthetiek. Hun album 'Punk Americana' uit 2013 was een van de meest gedownloade in de VS, en de opvolger is zo mogelijk nog beter. Beter kan bijna niet op onze nationale feestdag.
Meer info

Adani & Wolf

Vrijdag 11 augustus - Knoet - 21 uur

Het eerste gedeelte van ons jazztweeluik 'Jazz Alive' wordt ingevuld door het Nederlandse producers- en muzikanten-duo Adani & Wolf. Toen beiden mekaar ontmoetten bij het drum & bass crossover Project 2000 markeerde dat het begin van een vruchtbare samenwerking.

Meer info

Bai Kamara Jr. Sextet

Zaterdag 12 augustus - Knoet - 21 uur

Het Bai Kamara Jr. Sextet neemt op zaterdag 12 augustus het tweede luik van onze jazzdiptiek 'Jazz Alive' (11 en 12 augustus) voor zijn rekening. De songwriter uit Sierra Leone bracht releasde eerder dit jaar zijn vijfde album uit, een ambitieus soulalbum, waarop hij werd bijgestaan door het kruim van de Belgische muziekscene.

Meer info

Time Machine

Vrijdag 25 augustus - Knoet - 21 uur

Na afloop van het Aarschots Wielercriterium op vrijdag 25 augustus, neemt Time Machine je mee op een onvergetelijke muzikale tijdreis. Van de jaren zestig tot nu...

Kontrair

Vrijdag 1 september - Knoet - 21 uur

Na afloop van de Waterloop staat Kontrair op het podium, buiten aan de Knoet. Honderd procent Nederlandstalig, twehonderd procent ambiance. Zang, gitaar, bas, toetsen en drums, da's vijf muzikanten die verder nog zo Kontrair niet zijn.

Meer info

Levien & Lazy Horse

Zondag 10 september - Loodscafé - 17 uur

Donkere kroegen en achterzalen hebben de unieke stem van Levien doen rijpen. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend. Altijd zichzelf, zoals zijn grote voorbeelden Tom Waits, Nick Cave, en andere zwervers die weten dat alleen onderweg een nieuw verhaal wordt geschreven.

Meer info

Blue Moon Marquee

Maandag 25 september - Loodscafé - 20 uur

A.W. Cardinal en Jasmine Colette vormen het gypsy blues duo Blue Moon Marquee, ontstaan op de met wilde rozen bedekte heuvels van Alberta (Ca). Ze brengen originele, dus eigen, composities en worden beïnvloed door al wat swingt en groovet.

Meer info