Grunting Pigs

Zondag 17 november - Loodscafé - 17 uur

 

Matyas Pribojszka en Ferenc Szasz vormen samen het akoestische bluesduo Grunting Pigs. Hun missie: keeping blues alive. Dat doen ze met een unieke, smaakvolle sound, energieke performances en plezier op en naast het podium.

Meer info

De Caster, Deneckere & Vandenhoudt

Zondag 9 februari - Loodscafé - 17.00 uur
Nils De Caster, Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt. Alledrie zijn ze in 1969 geboren. En dat vierden ze met de 'Half a Century Tour' die beslist nog een uitloper krijgt in het Loodscafé in 2020. Elk uniek, maar alledrie zonder twijfel troubadours van de ziel...

Meer info

Lucifer Mo'Blues

Zondag 8 december - Loodscafé - 17 uur - Deuren 16.30 uur

 

Fernando Neris, Lucie Delhi en Maurice Mo' Chefneux vormen Lucifer Mo'Blues. Met Dobro, viool en guitalele brengen ze een uitgelezen mix van authentieke en moderne blues. Van vooroorlogse traditionals tot de Paris, Texas sound van Ry Cooder.

Meer info

Anne Wolf Quatuor

Donderdag 12 december - De Loods - 20.30 u - Deuren 20.00 uur

 

Met het project 'Quatuor' brengt pianiste Anne Wolf nieuw werk dat in het verlengde ligt van haar albums 'Amazone' en 'Moon at Noon', nieuw modern repertoire met aandacht voor melodie en exotische toetsen... De unieke viermansformatie heeft naast haarzelf op piano, ook Theo de Jong op akoestische basgitaar, Lionel Beuvens aan de drum en Sigrid Vandenbogaerde op cello.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!