Bruce | SMRadio | Casual Trip

Vrijdag 23 februari - De Loods - 20.30 uur - Deuren 20 uur

 

Drieluik in De Loods op vrijdag 23 februari. Openen doet Casual Trip, vier jonge muzikanten die afgelopen zomer nog als jongste band op Pukkelpop stonden. Daarna is het de beurt aan SMRadio, één van de laureaten van ons Free Podium, editie 2017. Afsluiten doet Bruce, punkrock uit het eigenste Aarschot met Australische invloeden.

Meer info

The Guitar Orchestra

Zondag 4 maart - De Loods - Vanaf 14 uur

 

Elke zaterdag spelen een groep beginnende en gevorderde gitaristen samen in de Loods. Op zondag 4 maart geven ze concert in verschillende groepjes en configuraties, en dit vanaf 14 uur. Wie wil komen luisteren en zien is welkom. Toegang is gratis.

The Dinosaur Truckers
+ Bluebird + Lucky Came to Town

Vrijdag 30 maart - De Loods - 20.30 uur

Drie bands op het podium in De Loods. The Dinosaur Truckers brengen Americana, een mix van folkrock, bluegrass, rockabilly, ... Zij worden voorafgegaan door de jonge Gentse bluesband Bluebird die ons meeneemt op een tocht door de Mississippi-delta. Openen doet Lucky Came to Town die ons hun muzikale einders laten verkennen.

Meer info

Memphis Mojo
Zondag 8 april - Loodscafé - 17.00 uur

Mario Pesic neemt de draad weer op met de tributes aan zijn muzikale held John Hiatt. De beste songs brengt hij - akoestisch dit keer - samen met partner in crime Kirri Valvekens.

Meer info

The Sad Hill Outfit
(Nacht der Kroegen)

Maandag 30 april - Loodscafé - Vanaf 20 uur

The Sad Hill Outfit is een Belgische rootsband, ontstaan uit de restanten van Black Cat Bone Squad en Blue Eyed Bandits. Ze brengen door Americana geïnspireerde rootsmuziek met een sterke knipoog naar bluegrass en aanverwanten.

Meer info

Kathryn Claire & Allen Hunter
Maandag 5 maart - Loodscafé - 20 uur

 

Zangeres, violiste en singer-songwriter Kathryn Claire uit Portland, Or, maakte de voorbije jaren naam in de wereld van de folk. Ze wordt op het podium vergezeld door bassist Allen Hunter (bassist bij Eels). Dit duo laat verschillende muzikale stijlen samenkomen tot een unieke mix die zijzelf harmonische folkpop noemen.
Meer info

©Jan Allaert | First Frame Of Action

Bart Buls & Jan Hautekiet

Zondag 11 maart - Loodscafé - 17 uur

 

Bart Buls en Jan Hautekiet brengen de beste songwritermuziek naar het Loodscafé. Jan Hautekiet kennen we allemaal als radiopresentor, maar is ook een uitstekend muzikant. Bart Buls verdiende zijn sporen onder meer in de begeleidingsbands van Guy Swinnen en Roland Vancampenhout en ook in zijn eigen band Bulsjivism.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!