Kathryn Claire Trio

Woensdag 30 oktober - Loodscafé - 20 uur - Deuren 19.30 uur

 

Kathryn Claire combineert haar klassieke achtergrond en met een rijke ervaring in traditionele folkmuziek en heeft zo een heel eigen geluid ontwikkeld: harmonische indie-folk. Samen met bassist Allen Hunter (Eels) en violist Sid Ditson speelt Kathryn geweldige eigen nummers en vioolcomposities.

Meer info

David Ronaldo & The Dice

Zondag 10 november - Loodscafé - 17 uur - Deuren 16.30 uur

 

David Ronaldo & The Dice (David Ronaldo: zang en akoestische gitaar; Charly Verbinnen: lead guitar; Marco Epis: percussie) stellen hun eerste album - Citizen of the World - voor in het Loodscafé. Eigen songs,worden afgewisseld met enkele pareltjes van Davids favoriete muzikale helden en singer-songwriters.

Meer info

Blue Trippin' Trio

Donderdag 14 november - De Loods - 20.30 u

Het Blue Trippin' Trio (Sam Stuyck, Dirk Van der Linden en Erik Rits) laat zich  inspireren door de Hammond trio’s van de jaren ’50 en ’60. Verwacht je aan een repertoire van jazz, blues, ballads en popsongs in eigenzinnige arrangementen.
Meer info

Grunting Pigs

Zondag 17 noember - Loodscafé - 17 uur

Matyas Pribojszka en Ferenc Szasz vormen samen het akoestische bluesduo Grunting Pigs. Hun missie: keeping blues alive. Dat doen ze met een unieke, smaakvolle sound, energieke performances en plezier op en naast het podium.

Meer info

Lucifer Mo'Blues

Zondag 8 december - Loodscafé - 17 uur

Fernando Neris, Lucie Delhi en Maurice Mo' Chefneux vormen Lucifer Mo'Blues. Met Dobro, viool en guitalele brengen ze een uitgelezen mix van authentieke en moderne blues. Van vooroorlogse traditionals tot de Paris, Texas sound van Ry Cooder.
.Meer info

Anne Wolf Quatuor

Donderdag 12 december - De Loods - 20.30 u

Met het project 'Quatuor' brengt pianiste Anne Wolf nieuw werk dat in het verlengde ligt van haar albums 'Amazone' en 'Moon at Noon', nieuw modern repertoire met aandacht voor melodie en exotische toetsen... De unieke viermansformatie heeft naast haarzelf op piano, ook Theo de Jong op akoestische basgitaar, Lionel Beuvens aan de drum en Sigrid Vandenbogaerde op cello.

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!