Ben Miller Band

Woensdag 18 oktober - Loodscafé - 20.00 uur

 

Rock, blues, gospel, bluegrass, mountain music en country, dit muzikaal stoofpotje noemen de heren en dame van de Ben Miller Band zelf 'Ozark Stomp'. We hebben ze al enkele keren te gast gehad, en ze zijn terug met nieuwe songs!

Meer info

Foto © Sebastian Smith

Shannon McNally

Vrijdag 20 oktober - Loodscafé - 20 uur

 

De Amerikaanse singer-songwriter Shannon McNally toert dit najaar in Europa met haar nieuwste album 'Black Irish', haar meest ambitieuze project tot dusver, en een terugkeer naar de blues-americana waarmee het voor haar allemaal begon.
Meer info

Foto © Eva Asdou

Nigel Williams

Dinsdag 31 oktober - De Loods - 20 uur

Sinds hij in 2000 hij Humo’s Comedy Cup won, bestookt Nigel Williams vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Nigel heeft inmiddels 7 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma’s.

Meer info

The Dead South
Maandag 6 november - Loodscafé - 20 uur

Drie kerels met baard en hoed en een dame, uit de prairies van Saskatchewan combineren energie, enthousiasme en humor en weven op een beetje brutale manier woord en klank door mekaar. Nu-Folk met invloeden van rock, punk, bluegrass, klassiek...
Meer info

Foto © Freddy Vandervelpen

Dries Elsen

Zondag 12 November - Loodscafé - 17 uur

Op de Music Corner in het Loodscafé hebben we in november Dries Elsen te gast. De zanger-gitarist-frontman van The Autumn Chills voelt zich bij voorkeur thuis in het alternative rock repertoire. Naast eigen werk staan Tom Waits, Bob Dylan, Bob Marley, The Pixies, The Cure en Afghan Whigs ook steevast op de playlist…

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!