Blue Moon Marquee

Maandag 25 september - Loodscafé - 20 uur

 

A.W. Cardinal en Jasmine Colette vormen het gypsy blues duo Blue Moon Marquee, ontstaan op de met wilde rozen bedekte heuvels van Alberta (Ca). Ze brengen originele, dus eigen, composities en worden beïnvloed door al wat swingt en groovet.

Meer info

Foto © Eva Asdou

Jean Bosco Safari

Zondag 8 oktober - Loodscafé - 17.00 uur

 

Jean Bosco Safari is een 21ste eeuws rock-, soul- en folksinger, songwriter en performer. Zijn basisinvloeden liggen bij The Beatles, Bach en de Rwandese traditionele drums. Hij scoorde zijn eerste hits als Kid Safari, en veranderde later zijn naam opnieuw naar het origineel.
Meer info

Foto © Sebastian Smith

Shannon McNally

Vrijdag 20 oktober - Loodscafé - 20 uur

De Amerikaanse singer-songwriter Shannon McNally toert dit najaar in Europa met haar nieuwste album 'Black Irish', haar meest ambitieuze project tot dusver, en een terugkeer naar de blues-americana waarmee het voor haar allemaal begon.
Meer info

The Dead South
Maandag 6 november

Drie kerels met baard en hoed en een dame, uit de prairies van Saskatchewan combineren energie, enthousiasme en humor en weven op een beetje brutale manier woord en klank door mekaar. Nu-Folk met invloeden van rock, punk, bluegrass, klassiek...
Meer info

Foto © Freddy Vandervelpen

Dries Elsen

Zondag 12 November - Loodscafé - 17 uur

Op de Music Corner in het Loodscafé hebben we in november Dries Elsen te gast. De zanger-gitarist-frontman van The Autumn Chills voelt zich bij voorkeur thuis in het alternative rock repertoire. Naast eigen werk staan Tom Waits, Bob Dylan, Bob Marley, The Pixies, The Cure en Afghan Whigs ook steevast op de playlist…

Meer info

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!