Music Corner XL

singer-songwriters en (semi-)akoestische ensembles

Als afsluiter van onze reeks Music Corner organiseren we op zondag 11 juni een XL-versie. Vier artiesten treden aan, telkens om het uur, met als afsluiter omstreeks 20 u een hoofdact die een volledige set brengt.

 

Ben jij een singer-songwriter of speel jij in een semi-akoestische band? Grijp dan deze kans: 30 à 40 minuten om je ding te doen. En wie weet passeer jij volgend jaar wel met een volledige set op één van de zondagsessies van onze Music Corner.

 

Let op: nadat alle praktische afspraken gemaakt zijn, dienen de door de organisatie geselecteerde bands wel een ‘garantievergoeding’ te storten van € 50 die zal terugbetaald worden op diezelfde zondag.

 

Verder zal het opgegeven mailadres/telefoonnummer antwoordzekerheid moeten geven binnen de 48 u om verdere selectie te garanderen.

 

Inschrijvingen lopen tot 14 mei en inschrijven kan via vi.be of via e-mail aan johan.boogaerts@telenet.be (in dit laatste geval stuur je ook een link naar drie nummers mee, een korte bio, line-up en telefoonnummer).

 

De inschrijvingen zijn inmiddels afgerond en ook het programma is inmiddels bekend.

Knoet Free Podium

bands

Op zondag 9 juli gaat op het Knoetterras in Aarschot de elfde editie van het Free Podium door. Vijf bands krijgen gelegenheid tot spelen. Ze spelen een set van 30 tot 45 minuten met als voorwaarde dat minstens de helft van de gebrachte nummers eigen werk is.

 

Aan het Free Podium is ook een wedstrijd verbonden. De jury beraadslaagt na afloop en duidt twee groepen aan die later op het seizoen (2017-2018) nog eens terugkomen voor een optreden in De Loods.

 

Drumstel en instrumenten dien je zelf mee te brengen, wij zorgen voor de PA.
En ook voor drankbonnen en frieten voor de muzikanten.

 

Let op: nadat alle praktische afspraken zijn gemaakt, dienen de door de organisatie geselecteerde bands wel een ‘garantievergoeding’ te storten van € 50 die zal terugbetaald worden op diezelfde zondag.

 

Verder vragen we een telefoonnummer alsook een mailadres dat wordt opgevolgd. Na selectie worden de geselecteerde bands op dit mailadres verwittigd en verwachten we een definitieve bevestiging binnen 48 uur.

 

Inschrijvingen kan vanaf 7 mei, en de inschrijvingen lopen tot 11 juni via vi.be of via e-mail aan johan.boogaerts@telenet.be (in dit laatste geval stuur je ook een link naar drie nummers mee, een korte bio, line-up en telefoonnummer).

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!