Hageland Marathon 2019

 

Zondag 27 Oktober - Start om 10 uur

Deelname €12 - Inschrijven tot 24 oktober

 

Dit jaar zijn we aan de elfde uitgave toe van de Hageland Marathon. Het opzet nog steeds hetzelfde als de voorbije jaren: vier lussen van ca. 10 kilometer in het Aarschotse te combineren tot de marathonafstand: Bosberg (Langdorp) - Wijnberg (Rillaar) - Meetshoven (Aarschot) - Gelrode.

 

Daarbij is het de bedoeling dat het een recreatief gebeuren blijft: er worden geen straten afgesloten - de deelnemers dienen zich aan de verkeersregels te houden. (Het kruisen van verkeersaders is evenwel tot een minimum beperkt). Wie terugdeinst voor de volledige marathonafstand, kan ook stoppen na een, twee of drie lussen.

 

De start wordt gegeven vlakbij de Knoet. Tijdslimiet is zes uur, dus om 16.00 uur zou iedereen moeten binnenzijn.

 

Deelname kost €12 en inschrijven kan in de Knoet vanaf 8 september of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening IBAN BE69 0013 4012 1078 (BIC GEBABEBB) tav Knoet vzw  met vermelding 'Hageland Marathon' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be  zodat we een bevestiging kunnen sturen).

 

Inschrijven kan tot en met 24 oktober (dit opdat we weten in hoeveel bevoorrading te voorzien!)

 

 

Verkenningen:

Op twee zondagen voorafgaand aan de Hageland Marathon wordt bij wijze van training het parcours verkend. Vertrek telkens om 10.00 uur in de Knoet. Iedereen is welkom, en hiervoor dien je niet in te schrijven.

    Zondag 6 oktober: Bosberg en Wijnberg

    Zondag 20 oktober: Meetshoven en Gelrode

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!