Expositie Jeanine Lecluse

 

Vernissage op donderdag 11 januari
tussen 19 en 21 uur
De Loods

 

Toegang tot tentoonstelling en vernissage
is gratis

Jeanine Lecluse

Expositie Schilderwerk

Kunstenares Jeanine Lecluse stelt schilderwerk tentoon in De Loods vanaf donderdag 11 januari tot en met zondag 11 maart. De tentoonstelling wordt geopend met een vernissage op donderdag 11 januari in De Loods tussen 19 en 21 uur.
Toegang tot tentoonstelling en vernissage is gratis.

 

Jeanine Lecluse werd als rasechte Belgische in het hart van Brussel in 1966 geboren. Opgevoed in de twee landstalen van kleins af aan, kreeg ze meteen de smaak van de Vlaamse en Waalse culturen aangeboden.  Bovendien dreef haar aangeboren intense onderzoeksgeest haar verder dan de grenzen van het dagdagelijkse leven.

 

Het was geen wonder dat ze verder in haar leven open stond voor alle andere culturen en ook verscheidene spirituele gedachtegangen. Het hoogtepunt van exploratie bevindt zich tussen 2007 en 2015 waar Jeanine een spirituele wereldreis ondernam, eerst met vrienden en later alleen. Omstreeks 2013 ontstonden de meeste werken op canvas die u te zien krijgt. Binnen de tijdspanne van één jaar schilderde ze ongeveer negentig werken.

 

De werken stralen rust en actie uit, creatie en beweging. Volgens de hoek van waaruit u het werk ziet, verschijnt het goud in al haar glorie, of juist de kleuren. De meeste werken zijn op canvas geschilderd met acrylverf.

 

jeanine12lecluse.wixsite.com/taiqigong

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!