Duveltocht - Wandeling door het Hageland

 

Zondag 14 oktober - Inschrijven tussen 7 en 10.30 uur

 

Op zondag 14 oktober staat de Duveltocht op ons programma. Deze wandeling door het Hageland met aankomst aan de Knoet in Aarschot heeft twee vertrekplaatsen. Een eerste aan de kerk van Lubbeek. Die is voor de deelnemers die 22 kilometer willen wandelen. Een tweede vertrekplaats is het Kasteel van Horst, voor een wandeling van 11 kilometer.

 

Inschrijven kan je tussen 7 en 10.30 uur aan de Knoet. Inschrijving kost €5 en kan ter plaatse of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening 001-3401210-78 tav Knoet vzw (IBAN BE69 0013 4012 1078 - BIC GEBABEBB) met vermelding 'Duveltocht' (laat ons in dit geval iets weten op knoet@knoet.be zodat we een bevestiging kunnen sturen).

 

In het inschrijvingsgeld is de prijs voor de bus die je naar een van de vertrekplaatsen brengt, inbegrepen.

 

Joggers die dat wensen kunnen de Duveltocht ook al lopend afleggen. De bus met lopers vertrekt aan de Knoet omstreeks 9.30 uur (omwille van de verkiezingen een half uurtje later dan anders). De tocht wordt dan in groepen afgelegd aan 10, 12 en 14 km per uur. (Beide afstanden.) Indien je de Duveltocht al lopend wil afleggen, laat dit dan op voorhand weten (knoet@knoet.be), want we leggen hier extra bussen voor in!

 

En natuurlijk ...

Bij aankomst staat er een Duvel klaar voor elke deelnemer!

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!