Mad About Mountains Solo:

Piet de Pessemier

 

Zondag 13 mei
Loodscafé

17.00 uur - Deuren 16.30 uur
Toegang Gratis (Vrije Gift)

Mad About Mountains Solo:
Piet de Pessemier

Onder de schuilnaam Mad About Mountains bewandelde de Limburgse singer-songwriter Piet de Pessemier (Krakow, ex-Monza) in 2012 de lijn tussen zeemzoete americana en country.  Het meest uitzonderlijke van Mad About Mountains is toch wel het stemgeluid van Piet, dat iets breekbaars heeft door het zachte geluid en het gevoeg dat erin zit, maar tegelijkertijd ook iets unieks en liefdevols.

 

Met 'Harlaz' (2014) en 'Radio Harlaz' (2016) vergroote hij het expertisegebied van Mad About Mountains. Versterkt door een volledige band, backing vocals, extra gitaren en blazers schommelt hij tussen woelige indierock en melancholische country, zonder de puurheid en emotie van Mad About Mountains' titelloze debuut te verliezen. Het is een thuiskomen in de seventies van Crosby, Stills & Nash and Young.

 

Als solo artiest weet Piet De Pessemier je mee te nemen op een reis door het Amerikaanse landschap. Alt Country in zijn zuiverste vorm. Met verhalen over alledaagse dingen die we soms zelf niet meer de moeite vinden om bij stil te staan.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!