Kathryn Claire & Allen Hunter

Maandag 5 maart
Loodscafé

20 uur - Deuren 19.30 uur
Toegang Gratis (Vrije Gift)

Kathryn Claire & Allen Hunter

Met viool en stem laat Kathryn Claire (Portland, Oregon) verhalen en melodieën versmelten. Muziek die diep geworteld is in haar klassieke en traditionele muzikale achtergrond, maar waaraan ze toch telkens weer zoveel enthousiasme en energie toevoegt dat geen toehoorder er onberoerd kan bij blijven. Kathryn Claire's composities laten zich opmerken door eerlijke en poëtische teksten, gepassioneerde vioolpassages, haar heldere stem en het vermogen om naadloos doorheen verschillende genres te bewegen.

Kathryn Claire - Sugar in the Blood - Recorded at Seismic Activities Recording Studio, Porland, Or.

Op haar wintertoernee door de Lage Landen wordt ze vergezeld door bassist Allen Hunter, met wie ze al eerder toerde. Allen Hunter, eveneens uit Portland, werkte de voorbije jaren vaak samen, zowel live als in de studio, met songwriters en bands uit de wijde omgeving van Portland. Bij het publiek is hij best bekend van de band Eels, waarmee hij de voorbije tien jaar op alle grote podia en festivals in heel de wereld speelde.

 

Kathryn Claire en Allen Hunter laten verschillende muzikale stijlen samenkomen tot een unieke mix die zijzelf graag harmonische folkpop noemen.

 

www.kathrynclairemusic.com

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!