Knoet Free Podium

 

Zondag 8 juli

Knoetterras

Vanaf 14 uur
Toegang Gratis

Knoet Free Podium

Op zondag 8 juli gaat op het Knoetterras in Aarschot de twaalfde editie van het Free Podium door. Zeven bands krijgen gelegenheid tot spelen. Ze spelen een set van 30 tot 45 minuten met als voorwaarde dat minstens de helft van de gebrachte nummers eigen werk is.

 

Aan het Free Podium is ook een wedstrijd verbonden. De jury beraadslaagt na afloop en selecteert een band die in het seizoen 2018-2019 nog eens terugkomt in onze programmatie.

 

Drumstel en instrumenten dien je zelf mee te brengen, wij zorgen voor de PA.
En ook voor drankbonnen en frieten voor de muzikanten.

 

Let op: nadat alle praktische afspraken zijn gemaakt, dienen de door de organisatie geselecteerde bands wel een ‘garantievergoeding’ te storten van € 50 die zal terugbetaald worden op diezelfde zondag.

 

Verder vragen we een telefoonnummer alsook een mailadres dat wordt opgevolgd. Na selectie worden de geselecteerde bands op dit mailadres verwittigd en verwachten we een definitieve bevestiging binnen 48 uur.

 

Inschrijvingen kan vanaf 28 mei, en de inschrijvingen lopen tot 18 juni. Inschrijven kan eerstdaags via vi.be of intussen ook reeds via e-mail aan johan.boogaerts@telenet.be (in dit laatste geval stuur je ook een link naar drie nummers mee, een korte bio, line-up en telefoonnummer). Minstens vijf bands worden geselecteerd uit de inschrijvingen op vi.be.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!