Bruno Deneckere & Nils De Caster

 

Zondag 9 september

Loodscafé

Aanvang 17.00 uur - Deuren 16.30 uur
Toegang Gratis (Vrije Gift)

Bruno Deneckere & Nils De Caster

Miljoenen jaren geleden toen de continenten op drift gingen, maakte een voorouder van Bruno Deneckere en Nils De Caster op het laatste nippertje de sprong naar het oude continent. Par accident waarschijnlijk, maar hij werd wel afgesneden van zijn diep gewortelde Americana roots...

 

25 jaar geleden vonden Nils en Bruno common ground bij The Pink Flowers, toen nog geheel verankerd in de rockscène. Al snel bleek dat het hart van beiden ook synchroon klopte met alles wat geurde naar country, blues en folk. Menig CD van hen samen rolde van de persen.

 

Projecten vermenigvuldigden zich en Lieven Tavernier, Guido Belcanto, Johan Verminnen, Elliott Murphy, Perry Rose, Derek, Roland en vele anderen deden beroep op hun muzikale diensten. Nils maakte uitstapjes naar film en theater met The Broken Circle Breakdown en Ultima Thule.

 

Regelmatig komen beide spitsbroeders opnieuw samen voor een nieuw kleinood gevuld met de Engelstalige teksten van Bruno en de muziek van beiden. Bruno zingt en streelt zijn gitaar en Nils vult aan met zang, viool, mandoline en lapsteel.

 

Hun recentste album verscheen in februari dit jaar en heet : 'I Remember The Day'.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!