Ben Miller Band

 

Dinsdag 21 juni

Loodscafé

20 uur (Deuren 19.30 uur)

Toegang Gratis (Vrije Gift)

Ben Miller Band

Vorige zomer was de Ben Miller Band in Europa op tournee met ZZ Top. Twee gaatjes in hun agenda werden opgevuld in het Loodscafé, en dat leverde telkens schitterende concerten op die ons nog lang zullen heugen. Intussen zijn we een jaartje verder, is de Ben Miller Band opnieuw in Europa op tournee, opnieuw ook met ZZ Top (Vorst-Nationaal op 28 juni), en zijn we heel blij ze ook dit jaar weer te gast te hebben in het Loodscafé en wel op dinsdag 21 juni.

 

In de tussentijd heeft de Ben Miller Band een gedaantewissling ondergaan. Trombonist-percussionist Doug Dicharry is er niet meer bij en werd vervangen door Smilin' Bob Lewis en Rachel Ammons, twee multi-instrumentalisten die het toch al excentrieke instrumentarium van de band aanvullen met enkele extra exotische aanwinsten (elektrische cactus, dulcimer, ...).

 

Muzikaal brengt de Ben Miller Band nog steeds het stoofpotje dat ze 'Ozark Stomp' noemen, een amalgaam van rock, blues, gospel, bluegrass, mountain music en country. Met een zinderende live-show die alle verwachtingen overstijgt, charismatisch vocaal samenspel en warmbloedige arrangementen, en hun authentieke instrumenten, zijn ze opgemerkte gasten overal waar ze neerstrijken.

 

Line-up:

  Ben Miller : vocals, guitar, ...

  Scott Leeper : washtub bass, ...
  Smilin' Bob Lewis : percussion, slide guitar, ...

  Rachel Ammons : fiddle, ...

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!